+30 2384021534

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • Παραλαβή από το Κατάστημα. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας στην Αριδαία, Λοχαγού Παπαδοπούλου 26.
  • ACS Courier. Αποστολή πανελλαδικά μέσω της acs courier. Το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 3 ευρώ, συν 2,5€ αν έχει επιλεγεί η αντικατοβολή σαν τρόπος πληρωμής. Επίσης σε περίπτωση που τα προϊόντα της παραγγελίας θεωρηθούν μεγάλου όγκου, υπάρχει περίπτωση επιπλέον χρέωσης για την οποία θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά. Σε περίπτωση που το συνολικό κόστος της παραγγελίας ξεπερνά τα 50 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
  • Spreeder. Ισχύει μόνο για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 3 ευρώ, συν 2,5€ αν έχει επιλεγεί η αντικατοβολή σαν τρόπος πληρωμής. Επίσης σε περίπτωση που τα προϊόντα της παραγγελίας θεωρηθούν μεγάλου όγκου, υπάρχει περίπτωση επιπλέον χρέωσης για την οποία θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά. Σε περίπτωση που το συνολικό κόστος της παραγγελίας ξεπερνά τα 50 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Αναζήτηση www.nallio.com

Σύνδεση

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Ανάκτηση Κωδικού

Έχασες τον κωδικό σου? Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω email.

SHOPPING BAG (0)